Over 4living

 

4living: de relaxte meubel webshop

Welkom bij 4living, een online interieur webshop gerund door drie frisse mannen die het leven met optimisme tegemoet treden en jou graag tips geven over de mooie dingen in het leven. Dat begint thuis, waar je op je gemak bent en er lekker bij wilt zitten. Met de meubels, verlichting en accessoires van 4living zit je er altijd relaxt bij. Veel plezier tijdens het browsen door onze online meubelboulevard en schroom niet ons een berichtje te sturen als je hulp nodig hebt. We houden je niet langer op: let’s go shopping! Zonder dat je je huis uit hoeft vind je in onze meubel webshop een breed assortiment aan kasten, vloerkleden, klokken, tafels, diverse soorten verlichting en een reeks accessoires waar je duizelig van wordt. Koop eerst een stoel zodat je rustig zit terwijl het aanbod in de meubel webshop je overvalt.

Bezorging op maat

4living promoot de passie voor een relaxt leven, ook met meubels. Zelf met grote meubels gaan zeulen heeft ongetwijfeld niet jouw voorkeur. Wij bezorgen de meubels daarom met alle plezier met speciaal meubeltransport bij je thuis en daarvoor rekenen we geen kosten. Over het bezorgtijdstip hebben we overleg. Dertig minuten voordat het meubeltransport bij jou de straat inrijdt bellen we nog even op over het exacte aflevermoment. Contact is bij 4living sowieso een laagdrempelig gebeuren, bel ons, mail ons, WhatsApp ons, net waar jij je het lekkerst bij voelt.

Onze meubels en accessoires live bekijken?

4living gelooft als meubelwebshop in de kracht van online winkelen, maar mocht je onze artikelen toch liever “in het echt” willen bekijken kom dan naar onze showroom in Loods5 aan de Pieter Ghijsenlaan 14B in Zaandam. Heb je een aankoop gedaan in de meubel webshop en kom je er thuis achter dat je toch niet zo blij bent met je aanschaf, dan hebben wij een vriendelijk en oplossingsgericht Ruilen & Retourneren beleid. We maken je het leven graag gemakkelijk!

Kom bij ons langs

Service van 4living.

< Terug naar 4living-klantenservice

Onze algemene bedrijfsgegevens

We willen ons niet wegcijferen. Zie hier onze BTW-, KvK- en bankrekeningnummers.

→ Lees meer

 

Tja, wie zijn wij eigenlijk? Goeie vraag!
Weten we zelf ook nog steeds niet ;-), maar wat we wel weten is dat we een enorme passie hebben voor ons vak. We zijn ras-optimisten en houden van de mooie dingen in het leven.
Credits dus, voor the usual suspects….

Patrick van der Matten

Patrick van der Matten
Creative director & founder

Vincent

Vincent Veenstra
e-commerce &amp; marketing

Okke

Okke Groeneweg
Creatief designer &amp; marketing