4Living verkoopt producten van gerenommeerde fabrikanten, wat de kans op defecten minimaliseert. Mocht er echter toch een incidenteel mankement optreden, dan hanteert 4Living de volgende garantiebepalingen:

Een garantie van 2 jaar op fabricage- en materiaalkwaliteit bij normaal gebruik, wat betekent dat er bij normaal gebruik geen defecten aan het materiaal of de constructie kunnen ontstaan.

Bij constatering van een defect binnen de garantieperiode, zal het product of een onderdeel daarvan worden vervangen of gerepareerd;Let op: de garantie vervalt bij niet-normaal gebruik, zoals extreem zwaar belasten, gooien en smijten, blootstelling aan extreme temperatuurwisselingen, beschadigingen en het buiten zetten in de regen.

Daarnaast kan het voorkomen dat natuurlijke producten uit het assortiment, zoals onbewerkt of gezeept hout of onbewerkt of licht bewerkt leder, qua structuur of kleur veranderen in de loop van tijd. Dit kan niet beschouwd worden als een defect. Het is belangrijk om het product te onderhouden zoals voorgeschreven door de fabrikant. Tot slot kan het voorkomen dat fabrikanten een afwijkende garantieperiode hebben die langer is dan 2 jaar. In dat geval geldt die termijn uiteraard.